Remco Evers, Doetinchem 1975

Remco Evers, Doetinchem 1975

Mijn leven speelde zich voornamelijk af in de Beatrixstraat, de Julianastraat en de Potsmaat. In de Beatrixstraat heb ik met tussenpozen een aantal keren gewoond en steeds kreeg ik in hetzelfde rijtje een huis aangeboden.

De lagere school heb ik op de Wetelaar doorgebracht en vervolgens deed ik de LTS in Doesburg. Die was toen nog aan de Koepoortwal waar nu het parkeerterrein De Bleek is. In die tijd experimenteerde ik veel met drugs. Zeg maar gerust heel veel. Ik was niet te handhaven en werd van school gestuurd. Gelukkig heb ik mijn LTS in Doetinchem af kunnen maken.

Ik was heel eigenwijs in die tijd. Ik had ook geen goede relatie met mijn ouders. Heb in die tijd hele rare dingen gedaan.

Die relatie is gaandeweg een stuk verbeterd door regelmaat en een baan en zeg maar, wat meer inzicht.

Ik werkte een aantal jaren als heftruckchauffeur bij de Meteoor in Rheden. Daar worden onder andere betonnen bedrijfsvloerplaten gemaakt. Onlangs ben ik gepromoveerd tot kraanmachinist. Daarbij is het mijn taak om de bunkers met kiezels, grind en zand op peil te houden. Daar ben ik wel goed in. Als kind vond ik dit werk al heel interessant en ik ben trots dat ik dit nu bereikt heb.