Maria Supusepa, Wisch 1954

Maria Supusepa, Wisch 1954

Dansen vind ik heel erg leuk, hierdoor kan ik alles om mij heen even vergeten. Vroeger ging ik afwisselend naar de Waag en de Kameleon in Terborg, respectievelijk een soul- en een hardrock discotheek. Dat waren twee totaal verschillende uitgaansgelegenheden en ik had ook twee totaal verschillende typen kleding.

Ik heb dan ook mijn man leren kennen in discotheek de Waag in Terborg. In eerste instantie vond ik hem niet zo leuk met zijn Afro-kapsel. Dat is later behoorlijk bijgetrokken.

Wij gingen samenwonen in de jaren zeventig in Doetinchem. Daar hadden wij veel vrienden en kennissen, als ik een vrije dag had kwamen zij zelfs aan de deur om te vragen of ik me niet verslapen had! In 1981 kwamen wij naar Doesburg, waar mijn man heel graag weer wilde wonen. In het begin had ik vreselijke heimwee, omdat veel kennissen, vrienden en familie in Doetinchem woonden en ik door mijn werk weinig contacten kon opbouwen in Doesburg, maar dat is gelukkig allemaal goed gekomen.

Ik heb ruim 42 jaar bij de ING-bank/Postbank in Arnhem gewerkt en ben per 1 november 2012 gestopt met werken bij deze bank. Ik heb nu meer tijd voor al mijn liefhebberijen, waaronder fietsen en wandelen. Vooral de omgeving van Doesburg is zo mooi. Over de dijk naar Dieren en via het pontje naar Olburgen langs de campings weer terug en dat bij ondergaande zon, schitterend!