Casper van Essen, Velp 1990

Casper van Essen, Velp 1990

Mijn vader Jaap werkte bij de gemeentewerken in Doesburg en ik wilde dat al vanaf mijn basisschooltijd ook. Na mijn school had ik mijn zinnen gezet op de gemeentewerken in Doesburg. Via mijn leraar - die een goed woordje deed- kon ik voor een proefperiode van drie maanden beginnen. Dat ging blijkbaar goed, want daarna is het omgezet naar een jaarcontract en nu werk ik al weer drie jaar bij de plantsoenendienst van de gemeente Doesburg via de Wedeo in Doetinchem.

Om de algehele conditie op pijl te houden, doe ik aan fitness training. Eens per maand haal ik oud papier op in de wijk de Ooi voor school de Horizon.

Gamen is een grote hobby van mij, maar ik wil het niet te veel doen. Mijn vriendin vind het niet leuk als ik alleen maar achter de computer zit en ik wil er ook niet verslaafd aan raken. Dat zie ik wel eens gebeuren bij vrienden. Dan is er bijna geen tijd meer om te eten en te drinken en dat lijkt me niet zo goed.

Meestal ga ik samen met mijn vriendin in het voorjaar er een weekje tussenuit, ergens in een huisje in Drente of zo. In de zomer heb ik dan nog twee weken om leuke uitstapjes te maken in Nederland.

Ik heb een zus, Rosalie en twee broers, Harold en Eugene. Mijn moeder Truida Westerik is taxichauffeur.